Beoordelingen van Pizzeria Sneek Sneek

Recente recensies van Pizzeria Sneek Sneek

5 sterren na 61 reviews

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was chaotisch, eten was aan de vette kant en de 3 mixed schotels waren NIET welke waren besteld!! Nu 5 blikjes fris erbij, daarvoor onze complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd super alleen duurt het vaak erg lang, afgelopen keer 1.5 uur op mijn bestelling gewacht. Vind ik zelf wat te lang.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: de geste van een blikje fris is prachtig, maar bij een bestelling van meer dan 80 euro, voor 5 personen, komt dat wat onhandig over tov een 1 persoonsbestelling van net 20 euro, waarbij je ook 1 blikje krijgt. Ik zou zeggen: Helemaal niet of doe per 15 of 20 euro een blikje, zodat je een juiste evenredigheid krijgt. Ook zou ik het raadzaam vinden om wat vorkjes bij bestellingen te leveren. Verder niks dan goeds over jullie gerechten: Prima op smaak, lekker warm, verse salade en meer dan genoeg van alles. Tevens was de bezorging wederom keurig op tijd!! Chapeau!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snel bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 mixed grill schotels besteld: Alle 3 meer dan genoeg en overheerlijk vlees, patat was heerlijk knapperig en fantastisch gekruid, salade was lekker vers en prima op smaak, wat warm hoorde te zijn werd super warm en keurig op tijd bezorgt. Mijn welgemeende complimenten dus, voor ons zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi snel(half uurtje). Kapsalon was best prima alleen de kip was iets aan de droge kant.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, super snel, super warm ,...dus echt super goed.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, en lekker eten!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg pas bij bezorging te horen dat het bestelde product was uitverkocht. Had ik liever bij het online bestellen al geweten. Nu kreeg ik shoarma terwijl ik daar geen zin in had en niet om gevraagd had. Dit was de tweede keer al dat dit gebeurde dus daar baal ik wel van

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed warm. Ik heb alleen een iets anders gekregen dan dat ik had besteld.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Netjes verpakt en erg smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lasagna en andere gerechten. Vlot geleverd..

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk maar blikje fanta vergeten

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1.5 uur voordat de pizza's kwamen. Smaak was wel goed.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.00 uur besteld met tijdstip 17.45 uur. Om 17 uur wordt ik gebeld of het ook eerder of later kan. Heb aangegeven eigenlijk niet maar we zijn overeengekomen dat het eten tussen 17.45 en 18.00 uur zal komen. Uiteindelijk eten pas om 18.30 uur! Eten was niet warm meer, eten was amper nog lauw te noemen.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat helaas geen champignons op de Tarantina pizza :-(

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon kip speciaal is echt een aanrader. Goede snelle en vriendelijke service. Bedankt !!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Vriendelijke bezorger. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bodem was niet lekker, smaak was echt niet goed en zat geen ei op. Wat willen jullie hier aan doen.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zat weinig vlees op een tegenvaller ook de pasta viel tegen helaas bestellen we niet weer beetje jammer

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ongeveer 15 minuten later dan bestempeld.

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Verse smaakvolle producten, knapperige bodem.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra betaald voor asperges, zaterdag er 3 op! Korsten waren te hard!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en royaal belegd. De pizza's waren nog lekker heet toen ze bezorgd werden. Aflevering exact op vermelde tijdstip. Bedankt en tot de volgende keer!

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vlees was heerlijk mals en de gebakken aardappeltjes lekker krokant zonder hard te zijn. En heel belangrijk, het was niet te zout.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke topping met een mooie dunne bodem voor een prima prijs. Beter dan Domino’s!! De smaak van het deeg kan beter

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pasta.. Alleen de bezorging duurde 1,5 uur. In de mail stond binnen 45 minuten na bestelling. Dat is dus niet zo..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een beetje lang: 1 uur en 15 minuten. Wel goed belegde pizza!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta Carbonara is echt top!! Bezorging ook altijd netjes.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft de allerlekkerste spaghetti carbonara en de bezorging is altijd op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg op tijd en de allerlekkerste spaghetti carbonara!! Nooit meer anders! De pizza calzone is ook verukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betaald via iDeal, inclusief €1,50 bezorgkosten. Aan de deur moest ik nog eens €5,00 extra betalen voor het bezorgen.Op de website staat bezorgen in Sneek gratis en buiten Sneek €1,50. Ik heb nu €6,50 betaald voor het bezorgen. Vind ik jammer. Graag duidelijkheid op de website hierover. Het eten was prima

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waten super lekker en snel bezorgt.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee heerlijke pizza’s snel geleverd met een koud blikje cola. Top!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de pizza al minder warm dan normaal, maar dat komt waarschijnlijk omdat hij op piekdrukte is bezorgd. Desalniettemin nog steeds erg lekker! Altijd goede pizza’s en een vriendelijke bezorger

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een paar x ergens anders wat besteld. Maar dan ken niemand tippen aan de kwaliteit van Pizzeria Sneek.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is top en heel lekker. Vriendelijke mensen ze zijn zeker niet zuinig je krijg ook echt voor wat je betaald. Top restaurant en super aanwinst in Sneek. Altijd op tijd als het druk is dan bel ze ook even.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdagavond besteld dus we moesten ongeveer een uur wachten, maar dat is logisch op vrijdagavond. Als je via de website van hun besteld krijg je gratis blikje drinken. Nu kregen we er maar eentje, was niet helemaal duidelijk dat dit per bestelling is. We bestelden voor twee man. Deze keer viel het eten een beetje tegen. Dit keer ook twee schotels besteld in plaats van een pizza. Over de pizza's alleen maar lof!

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekkere patat + vlees. Snelle bezorging, top!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten gekregen. Warm en netjes afgeleverd. En ruim voldoende.